Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Magnetic Beauty Boxes

BEAUTY BOX MAGNUM

BEAUTY BOX MAGNUM Handige Beauty Box met ingebouwde spiegel en magnetische bodem voor oogschaduwen, blushers, shimmer creams en camouflage creams. Combineer en vervang de kleuren zo vaak u wenst. In de Beauty Box Magnum is er plaats voor 10 oogschaduwen. 1 Blusher neemt de plaats in van 3 oogschaduwen en 1 Shimmer Cream of Camouflage Cream neemt de plaats in van 2 oogschaduwen

A5120 (12cm x 8cm)


BEAUTY BOX QUADRAT

BEAUTY BOX QUADRAT Handige Beauty Box met ingebouwde spiegel en magnetische bodem voor oogschaduwen, blushers, shimmer creams en camouflage creams. Combineer en vervang de kleuren zo vaak u wenst. In de Beauty Box Quadrat is er plaats voor 8 oogschaduwen. 1 Blusher neemt de plaats in van 3 oogschaduwen en 1 Shimmer Cream of Camouflage Cream neemt de plaats in van 2 oogschaduwen.

A5130 (8 cm x 8 cm)


BEAUTY BOX QUATTRO

BEAUTY BOX QUATTRO Handige Beauty Box met ingebouwde spiegel en magnetische bodem voor oogschaduwen, blushers, shimmer creams en camouflage creams. Combineer en vervang de kleuren zo vaak u wenst. In de Beauty Box Quattro is er plaats voor 4 oogschaduwen. 1 Blusher neemt de plaats in van 3 oogschaduwen en 1 Shimmer Cream of Camouflage Cream neemt de plaats in van 2 oogschaduwen.

A5140 (8cm x 5,5cm)


BEAUTY BOX TRIO

BEAUTY BOX TRIO Handige Beauty Box met ingebouwde spiegel en magnetische bodem voor oogschaduwen, blushers, shimmer creams en camouflage creams. Combineer en vervang de kleuren zo vaak u wenst. In de Beauty Box Trio is er plaats voor 3 oogschaduwen. 1 Blusher neemt de plaats in van 3 oogschaduwen en 1 Shimmer Cream of Camouflage Cream neemt de plaats in van 2 oogschaduwen.

A5152 (7cm x 7 cm)


BEAUTY BOX DUO

BEAUTY BOX DUO Handige Beauty Box met ingebouwde spiegel en magnetische bodem voor oogschaduwen, blushers, shimmer creams en camouflage creams. Combineer en vervang de kleuren zo vaak u wenst. In de Beauty Box Duo is er plaats voor 2 oogschaduwen. 1 Shimmer Cream of Camouflage Cream neemt de plaats in van 2 oogschaduwen.

A5160 (4,5cm x 5,5cm)


RUBICELL DOUBLE APPLICATOR

RUBICELL DOUBLE APPLICATOR Geschikt voor de Magnum en Quattro Beauty Boxes.

A6012


RUBICELL DOUBLE APPLICATOR

RUBICELL DOUBLE APPLICATOR Geschikt voor de Trio Beauty Box.

A6013


RUBICELL MINI APPLICATOR

RUBICELL MINI APPLICATOR Geschikt voor de Duo Beauty Box.

A6017


BEAUTY BLUSHER BRUSH

BEAUTY BLUSHER BRUSH Geschikt voor de Magnum, Quattro en Trio Beauty Boxes.

A6034


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op