Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Eyes & more

EYESHADOW BASE

EYESHADOW BASE Breng de Eyeshadow Base in een dun laagje aan op de oogleden, als basis van de oogschaduw. Vergroot de duurzaamheid van de oogschaduw en voorkomt dat deze zich nestelt in de oogplooien. De kleur van de oogschaduw ziet er meer egaal en veel intenser uit. Zorgt voor een optische vermindering van rimpels. Bevat een extract van Camonille dat verzacht en Vitamine E.
Tip: breng aan op de wenkbrauwen na een epilatie om roodheid te kalmeren en de wenkbrauwen vorm te geven.

A2910 (5 ml) / tester A82910


MINERAL EYESHADOW BASE SENSITIVE TUBE

MINERAL EYESHADOW BASE SENSITIVE TUBE Winnaar van de "Joy Trend Award 2011 for Innovation"! Gebruik deze Eyeshadow Base voor een perfecte duurzaamheid van uw oogschaduw. Het voorkomt dat de oogschaduw zich nestelt in de oogplooien en vergroot de duurzaamheid. Verhoog de kleurintensiteit en helderheid van de kleuren terwijl u ook uw oogleden verzorgt. De romige en delicate textuur bevat Vitamine E en Bisabolol die de gevoelige huid rond de ogen beschermen. Bovendien biedt het zeemineraal Phycocorail een minerale bescherming. Zonder parabenen en zonder parfum.

A345991 (7 ml) / tester A8345991


3 IN 1 EYE PRIMER

3 IN 1 EYE PRIMER De gewichtloze 3 in 1 Eye Primer vormt de ideale basis voor een perfecte en langdurige oogmake-up met een natuurlijke matte finish. Roodheden en kleine zichtbare aders worden perfect verborgen dankzij de lichte en romige textuur. Het ooglid krijgt een frisse, natuurlijke uitstraling. Oogschaduw kan gemakkelijker aangebracht en beter verdeeld worden en houdt bovendien ook veel langer. Silica maakt de oogleden gelijkmatiger en strijkt ze visueel glad terwijl Vitamine E de delicate huid rond de ogen beschermt. De 3 in 1 Eye Primer is klinisch getest en is verkrijgbaar in een koude (n°2) en een warme (n°5) nuance. De huidverdraagzaamheid van de oliën-, parfum-
en talkvrije 3 in 1 Eye Primer is dermatologisch bevestigd.

A2913.x / tester A82913.x


EYE MAKE-UP REMOVER

EYE MAKE-UP REMOVER De Eye Make-Up Remover verwijdert oogmake-up zacht en efficiënt. Verzachtende en hydraterende ingrediënten zoals Korenbloem Extract en Panthenol voeden de delicate regio van de oogcontouren. Uitermate geschikt voor gevoelige ogen. Zonder parfum.

A2964 (125 ml) / tester A82964
A2965 (50 ml)


DUO EYE MAKE-UP REMOVER

DUO EYE MAKE-UP REMOVER Bi-fase oogmake-up remover. De combinatie van een lipo- en hydro-fase is de perfecte balans voor de volledige en residuvrije verwijdering van oogmake-up. Toverhazelaar en Rozenwater zorgen voor een zacht en fris gevoel. De speciale, zachte textuur is ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. 

A2967 (50 ml) 


BI-PHASE MAKE-UP REMOVER

BI-PHASE MAKE-UP REMOVER Deze Bi-fase oogmake-up remover verwijdert oog- en lipmake-up. Ook perfect voor het verwijderen van waterproof make-up. De Bi-Phase Make-up Remover werkt het beste wanneer de olieachtige lipo-fase en de heldere hydro-fase gemengd worden. Reinigt ogen en lippen zacht en grondig en verzorgt de huid met natuurlijke ingrediënten zoals beschermend Kamillebloesem- extract en Olijfolie. Rustgevend Korenbloemextract hydrateert en geeft de huid een fris, verzorgd gevoel. Geschikt voor gevoelige ogen. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest.  

A2969 (125 ml) 


EYE MAKE-UP REMOVER PADS OILY

EYE MAKE-UP REMOVER PADS OILY Verwijdert alle make-up, ook langhoudende en waterproof make-up. Verwijder de olieresten met Revitalizing Tonic. Gemakkelijk te gebruiken. Zeer economisch en ideaal voor onderweg. Zonder parfum.

A297.1 (60 pcs) / tester A8297.1


EYE MAKE-UP REMOVER PADS NON-OILY

EYE MAKE-UP REMOVER PADS NON-OILY Verwijdert alle niet-waterproof make-up. Geschikt voor dragers van contactlenzen. Gemakkelijk te gebruiken. Zeer economisch en ideaal voor onderweg. Zonder parfum.

A297.2 (60 pcs) / tester A8297.2


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op