Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Blusher

CREAM ROUGE FOR CHEEKS & LIPS

CREAM ROUGE FOR CHEEKS & LIPS De Cream Rouge for Cheeks & Lips zorgt voor frisheid op je wangen en maakt de lippen zacht en soepel. De textuur van dit siliconen- en parfumvrije 2-in-1 product is gebaseerd op de fijnste micropigmenten die ingebed zijn in een delicate olie- en wasformule. 

A320.xx (3 gr) / tester A8320.xx


BLUSHER

BLUSHER Poeder blusher in praktische, magnetische capsules. Aangename textuur voor een zachte toepassing. Zeer ruim aanbod van tinten. Lang resultaat verzekert. Praktisch heraanvulbaar magnetisch systeem, zoals de eyeshadows -> stel uw eigen kleurpallet samen!

A330.xx (5 gr) / tester A8330.xx


SATIN BLUSH LONG-LASTING

SATIN BLUSH LONG-LASTING De Satin Blush long-lasting in een hoogwaardige verpakking combineert design, kleurglans en individualiteit met een buitengewone houdbaarheid. De delicate textuur zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De drie perfect op elkaar afgestemde kleuren kunnen afzonderlijk toegepast worden of samen gemengd worden. De lanoline-, minerale oliën-, parabenen- en parfumvrije blusher is verkrijgbaar in drie kleuren. De Satin Blush long-lasting is klinisch getest en huidverdraagzaamheid is dermatologisch bevestigd.

A3330.xx / tester A83330.xx


MINERAL POWDER BLUSHER

MINERAL POWDER BLUSHER Losse minerale blusher om wonderlijke accenten op de wangen en jukbeenderen te creëren. De unieke minerale textuur maakt een professionele en foutloze applicatie mogelijk. Zonder talk en zonder pafum.
Tip: Meng de blush met de Glossy Lip Finish voor een transparante minerale gekleurde lipgloss.

A347.xx (2,5 gr) / tester A8347.xx  


MINERAL BAKED BLUSHER

MINERAL BAKED BLUSHER Mineraal compact blusher poeder. Voor een perfecte afwerking en een stralende expressie. De textuur maakt een eenvoudige en egale toepassing mogelijk. Bevat mineralen en kaolin. Zonder parabenen en zonder parfum. 

A348.xx (2 gr) / tester A8348.xx 


BLUSH COUTURE SS16

BLUSH COUTURE SS16 De limited edition Blush Couture "field of flowers" biedt de perfecte combinatie van drie kleuren met een lichte glans. Deze zorgt voor een fijne afwerking op de wangen. Mineraal Sericiet zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. De blusher, vrij van lanoline, minerale oliën, parabenen en parfum, overtuigt met uitzonderlijk briljante kleuren en een goede duurzaamheid. In overeenstemming met de collectie, is het gestreepte bloemenmotief in reliëf gedrukt op de Blush Couture.

A33103 "Beauty meets fashion by Talbot Runhof"  Limited edition


BLUSH COUTURE AW16

BLUSH COUTURE AW16 De limited edition Blush Couture "sound of beauty" biedt de perfecte combinatie van drie kleuren. De blusher is vrij van lanoline, minerale oliën, parabenen en parfum en garandeert een geweldige kleurglans en een lange hold. De lichte, elegante textuur kan zachtjes en voorzichtig worden aangebracht. Mineraal Sericiet laat een aangenaam gevoel achter op de huid. Creëer de perfecte kleur door de drie tinten te mengen. De Kleuren van de Bluch Couture kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht.

A33104 "The Sound of Beauty"  Limited edition
  


BLUSH COUTURE AW17

BLUSH COUTURE AW17 Limited edition Blush Couture "Beauty of Nature". Combinatie van drie op elkaar afgestemde kleuren. Optimale kleurtoon door de drie nuances te mengen. Lichte textuur. Gemakkelijke en zachte toepassing. Vrij van parabenen, parfum, lanoline en minerale oliën. Geschikt voor de gevoelige huid. 

A33105 "Beauty of Nature"  Limited edition


BLUSH COUTURE AW18

BLUSH COUTURE AW18 De Blush Couture AW18 biedt een perfecte combinatie van drie complementaire kleuren met een subtiel, parelachtig effect. Door de drie tinten te mengen, kan de optimale tint bereikt worden. De Blush Couture overtuigt met zijn lichte, zachte textuur en hoge kleurintensiteit. Het geometrische patroon op het hoogwaardig spiegeldoosje wordt herhaald op de blusher. De blusher is vrij van parabenen en parfum. Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd. 

A33106 "The New Classic" Limited Edition


BRONZING BLUSHER

BRONZING BLUSHER De dubbelgekleurde Bronzing Blusher zorgt voor een frisse teint. De lichte textuur kan gemakkelijk en zacht worden aangebracht. De blusher vrij van minerale oliën en parabenen maakt indruk met zijn uitzonderlijk briljante kleuren en lange hold. Het driedimensionaal patroon bovenop de blusher is een streling voor het oog. 

A43659 (9 gr) / tester A843659


GLAM STARS BLUSHER

GLAM STARS BLUSHER De Glam Stars Blusher met discreet glinsterend effect is een perfecte compilatie van drie zachte pastelkleuren. De lichte en elegante textuur is bijzonder zacht in toepassing. Door het mengen van de drie nuances creëert u een optimale persoonlijke kleur die flatteert.

A5658 (10 gr) / tester A5658


GLAM VINTAGE BLUSHER

GLAM VINTAGE BLUSHER De Glam Vintage Blusher, perfecte combinatie van drie delicate pasteltinten met elegante glans, heeft een grote kleurintensiteit en stabiliteit. Ongeparfumeerd, vrij van minerale oliën, parabenen en lanoline. Vitamine C en E zorgen voor extra verzorging.

A5660 (10gr) / tester A85660


MOONLIGHT BLUSHER

MOONLIGHT BLUSHER De Moonlight Blusher met Vitamine C en E biedt de perfecte combinatie van vier zachte kleuren met een subtiele glinstering. De lichte elegante textuur, die subtiel kan worden aangebracht, overtuigt door zijn hoge kleurhelderheid. Het astrale design werd consistent op de blusher gedrukt. Vrij van parabenen, lanoline, parfum en minerale oliën.

A5662 (10 gr) / tester A85662


ARCTIC BEAUTY BLUSHER

ARCTIC BEAUTY BLUSHER De Arctic Beauty Blush biedt de perfecte combinatie van 3 delicate kleuren met een lichte glans. De blusher zorgt voor een fijne afwerking op de wangen. De elegante textuur overtuigt met zijn verbeterde kleurglans en duurzaamheid. Lanoline-, parabeen- en parfumvrij.

A56650 (10 gr) / tester A856650


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op